Starten på en dressjakke

Etter at jeg var ferdig med å fråtse i bomullsgarn som jeg gjorde da jeg strikket sommervesten, fant jeg ut at jeg like godt kunne fortsette den lettsindinge oppførselen. Når man en gang er blitt vant til å fråtse er det vanskelig å slutte 🙂

Jeg har startet å strikke på en dressjakke som Tine Solheim har designet for Dale Garn. Denne jakken strikkes med 3-dobbelt Vipegarn. Dere finner bilde av jakken på side 6 her.

Jeg måtte gå noen runder med meg selv før jeg bestemte meg for å gå i gang med denne dressjakken. Årsaken til at jeg var nølende er Tines egen kommentar i oppskriften til jakkekragen. De møtte visstnok på utfordringer da de skulle gå opp løypa første gangen.

Jeg har lest fremgangsmåten flere ganger, og jeg er ikke overbevist om at forklaringen er idiotsikker, for det må den være om jeg skal greie å følge den! Alt må detaljeres ned til minste maske, og kan ikke gi rom for tolkningsfeil. Men jeg tenker som så: Hvor vanskelig kan det være? Jeg har en jakke med slik krave, så om oppskriften skulle gjøre meg forvirret tenker jeg at jeg får bruke stoffutgaven som hjelper. Jeg må si jeg gruer meg litt, men tar absolutt utfordringen 🙂

Ha en fin og kreativ uke!

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Starten på en dressjakke

  1. Hobbybruket says:

    Er helt sikker på at jakken kommer til å bli kjempe lekker. Nydelig farge. :o)
    Tine Solheim har utrolig mange flotte oppskrifter. Jeg holder nå på å strikke toppen i gullfasan for en garnbutikk her jeg bor. Tror nok jeg må strikke noe til meg selv etterpå. :o)

    Ha en flott uke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s