Gullreprise

Jeg hadde jo tenkt å ha noen dager strikkepause for å få luket i blomsterbedet mitt, som er overgrodd av skvalderkål. Men så var det jo dårlig vær på mandag og tirsdag. Ikke er jeg så ivrig etter å stå med rumpa til værs å dra i ugress at jeg gjør det når regnet sildrer ned. Nei, da var jo valget ganske enkelt: Da strikket jeg i stedet 🙂 Og da sola kom etter 3. dagen var jeg så godt i gang at jeg strikket selv om jeg burde vært ute og gravd i jorda.

Da jeg kjøpte Puno til Gullboleroen som Stine bestilte, kjøpte jeg så mye garn at det ble nok til 2. Den andre halvdelen av garnet har ligget i garnkisten min, og smilt til meg hver gang jeg har lukket opp lokket. Gullboleren var litt annerledes å ha på sammenlignet med min blåe eller den rosa, fordi garnet blir litt tykkere med gulltråden og dermed blir boleroen lunere og tykkere. Jeg kjenner jeg har litt vanskelig for å forklare denne forskjellen. Poenget er at jeg har villet strikke en slik til meg selv også, og det har jeg gjort nå 🙂 Den er helt lik Stines, så sånn sett har jeg ikke noe nytt å vise dere. Men jeg tenkte jeg skulle vise litt mer av detaljene på dette flotte plagget. For det er jo det som er så fint med repriser: man får med seg mer av detaljene 🙂

Da har jeg fått gjort unna det prosjektet, og kan muligens få konsentrert meg om dette blomsterbedet. Hva er egentlig poenget med skvalderkål!!!

Ha en strålende kveld!

This entry was posted in 01Strikk and tagged . Bookmark the permalink.

3 Responses to Gullreprise

 1. Marit says:

  Den boleroen er så fin!! 🙂

  • Ann Christin says:

   Tusen takk for hyggelig kommentar, Marit :o) Ja, den er så flott å se på, ha på, og veldig morro å strikke. Ha en strålende helg :o)

   • Marit says:

    Jeg har ikke funnet det heftet med den oppskriften enda, skal snart be dem bestille til meg. Jeg må ha en sånn bolero! 🙂
    Ha en flott helg du også. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s