Sommertopp av restegarn

Dette blir mitt første innlegg bloggende fra fjellet. Det blir spennende å se hvordan det blir laget på iPaden til min mann:) om det ikke blir så bra får dere ha meg unnskyldt, men jeg har så lyst til å vise dere hvordan ett av mine påskeprosjekt begynner å ta form, så jeg kan ikke vente til meg kommer hjem til den stasjonære pc’en på kontoret 🙂

Jeg begynte på en jakke av restegarn alpakkaen før vi dro til fjells før påske, men det var så vanskelig å se om jeg strikket riktig med mørk burgunder tynn tråd, og strikke feil gjorde jeg jo, så det endte at jeg måtte rekke opp hele greiene. Så da la jeg alpakkaen fra meg og bestemte meg for å vente med å starte noe nytt prosjekt til jeg var vel oppe på fjellet.

20120401-081119.jpg

Nå er jeg godt i gang med en topp i bomullsgarn som jeg hatt liggende. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke er flink til å kombinere farger. Det beviste jeg vel på Chanel toppene til jentene 🙂 På denne sommertoppen synes jeg at starten var bra, helt til jeg blandet inn turkis. Jeg var ikke helt fornøyd med den sammen med de andre fargene, så den fikk kun være med en gang før jeg byttet den ut med oransj. Oransj fungerer litt bedre men ikke helt optimalt. Målet med denne toppen ved siden av målet om at den skal være brukanes 🙂 er at jeg skal strikke den kun av restegarnet, så da får jeg bare godta at fargesammensetningen ikke blir optimal over det hele 🙂

Men denne toppen har gitt meg ideen til en annen sommertopp som jeg har lyst til å strikke. Jeg har lyst til å strikke en ny sikksakk topp med hvitt bomullsgarn sammen med sølvfarget Gullfasan fra Dale. Det tror jeg blir en knall kombinasjon. Ihvertfall ser den veldig flott ut i hodet mitt 🙂

Vel, da vet dere hva jeg holder på med for tiden. Ha en fortsatt strålende påske! Ps: her hvor vi er, er det ikke skiføre, desverre!

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Sommertopp av restegarn

 1. eva mari says:

  Hei du! Artig å lese bloggen din. Oppdaget siden din i går og har lest helt fra juni i fjor. Du er jo kjempeflink – blir skikkelig inspirert. Kommer også fra Sunnmøre, men bor å Haslum. Visste ikke at det var garnbutikk på Eiksmarka – takk for tiset. Har handlet mye på Tjorven eller på Vatne…Lykke til med toppen i hodet. Høres veldig fin ut.
  Hilsen Eva Mari

  • eva mari says:

   HAR litt problemer med p-en på PCen min….

  • Ann Christin says:

   Så moro at du liker bloggen min og det jeg lager :o) takk for at du tok turen innom og tok deg tid til å legge inn en kommentar :o)

   • eva mari says:

    Nå har jeg akkurat strikket og heklet ferdig en kjole og en hatt i hvitt bomullsgarn til mitt lille barnebarn på snart ett år.
    Jeg lurer på en ting: Hvor får du kjøpt klistremerkene og tøymerkene som du bruker?

    KOs deg på fjellet, selv om der ikke er snø. Her på Haslum er det kald vind og jammen kom det ikke en liten hagleskur i ettermiddag. Deilig innevær!

   • Ann Christin says:

    Vet du, det er så lenge siden jeg kjøpte disse lappene at jeg ikke husker hvor jeg fant dem, men jeg er blitt tipset om at sigurdhoel.no er et bra sted. Jeg har ikke kjøpt noe derfra selv, men det virker bra. Heklet kjole og hatt høres veldig flott ut:) ha en fortsatt fin påske!

 2. christine says:

  – jeg synes turkis også passet fint inn – og at det blir superfint (som alt du strikker) !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s