Om meg

OmMegBilde01Jeg er ei Ålesundsjente som har bodd på Østlandet mer enn halvparten av mitt liv. Jeg flyttet til Bærum etter endt byggingeniørutdannelse, for å begynne på siviløkonomstudiet i 1991. Da jeg var ferdig utdannet siviløkonom fikk jeg jobb i Oslo, og flyttet aldri tilbake til Ålesund. Nå er jeg gift, har 3 barn, og bor på Jar i Bærum.

Strikking er blitt en stor del av mitt liv – min store lidenskap. Jeg begynte å strikke da jeg var 6 år. De første strikkeprosjektene var barbie klær; jakker, kåper, gensere bukser. Det første store prosjektet var en genseren som jeg strikket da jeg var 10. En rosa med raglanfelling. Den finnes desverre ikke mer.

Etter at barna nå er blitt så store at de ikke lenger trenger service 24 timer i døgnet, har jeg fått mer og mer tid til min strikkelidenskap. Jeg liker best store prosjekt som kjoler og kåper. Jeg designer noe selv, men foretrekker å bruke oppskrifter der jeg tillater meg litt kunstnerisk frihet. Jeg gikk i mange år med drømmen om å sy meg en kjole. Det målet nådde jeg i november 2012. Så nå må jeg finne meg et nytt mål jeg kan jobbe mot.

På bildet sitter jeg på trappa utenfor hytta vår på Norefjell, sammen med vår Flat coated Retriever, Walter. Mitt yndlingssted på jord. På den trappa råder fred, ro og god energi. Her strikker, leser, eller bare sitter jeg og ser ut over. Et deilig sted å være, og Walter gjør det enda bedre med sitt nærvær.

Jeg håper denne bloggen kan gi deg inspirasjon til å begynne å strikke om du ikke allerede er hekta slik som meg. Jeg ønsker også å vise hvordan jeg løser forskjellige strikke situasjoner som jeg selv har fundert på.

Om du lurer på noe eller vil sende meg en epost, kan du bruke adressa: ac@wehler.no

Enjoy 🙂

2 Responses to Om meg

  1. Renate Engl says:

    Hei hei
    Min lidenskap er også å strikke og etter lange pause jeg starte nå igjen og dine side er så fantastisk
    og er an stor inspirasjon tusen tusen takk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s