Strikk på uante steder

Påsken har vært snø-løs, desverre. Det har gjort at jeg har hatt tid til div. prosjekter på hytta. Jeg skal vise dere dem i innlegg om ikke lenge. I tillegg til disse prosjektene har jeg vært innom en del nettsider med strikking, og kom over dette stoltrekket på etsy.com

20120406-193208.jpg

Jeg falt helt for denne stolen! Er den ikke fantastisk? For meg som er stikkegal anser jeg det omtrent obligatorisk å ha et slikt møbel i stua. Men min iver ble raskt roet ned da jeg spurte min mann om han kunne tenke seg en slik en i stua. Vel er han tolerant og overbærende med min strikkelidenskap, men med denne stolen gikk visst grensa 🙂 Så det blir ikke noe strikket stoltrekk på noen av våre stoler, hverken hjemme eller på hytta, men jeg fant noe annet med strikk på seg som han kunne godta kom i hus, og det er disse koppene her.

20120406-195502.jpg
Jeg bestilte et par, og gleder meg til å komme hjem etter påske. Asa-selection lovet hurtig levering 🙂

Også LuneHjem.no har kopper, vaser og krukker med strikkepreg. Det blir nok til at jeg kjøper meg en slik krukke for å ha basilikumplanten i på kjøkkenbenken 🙂

20120406-200057.jpg

Ha en strikkende dag 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Strikk på uante steder

  1. Hobbybruket says:

    Ja strikking er virkelig i vinden for tiden, og gøy er det for oss som er bitt av strikkebasillen. Tror nok ikke jeg hadde fått med min man på en slik strikket stol heller, selv om han også er av den tolerange sorten :0)
    Takk for hyggelige kommentarer du la igjen hos meg. Så bra at du la igjen kommentar, slik at jeg oppdaget din blogg også. Utrolig mye fint du strikker. :0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s