Flere bøffer

Med den kuldeperioden som vi er inne i, her på Østlandet, er det greit å ha halsbekledningen i orden. Jeg lagde for en tid tilbake noen bøffer som jeg ga til idrettsforeningens julemarked. Det var noen i huset som så langt etter de bøffene da jeg kjørte av gårde med dem. Meg inkludert 🙂 Derfor rasket jeg med meg noe mer stretchstoff og polarfleece da jeg besøkte Stoff og Stil i dag, slik at jeg kan lage noen flere.

Jeg har hatt min vanlige fridag fra jobb i dag. Mesteparten av dagen har jeg sittet i bilen. Typisk! Denne dagen har jeg viet til å være kreativ, men jeg ender som regel opp med å kjøre fra sted til sted for å handle inn ting jeg trenger for å være kreativ. Så ender jeg opp med å produsere inne i mellom matlaging, kjøring til trening, turer med bikkja, klesvask, og alt det andre jeg gjør etter jobb de dagene jeg ikke har fri. Men i dag rakk jeg mer enn bare å frese fra sted til sted. Jeg fikk laget bøffer til jentene, samt en til meg selv. Nå som jeg har gått opp løypa ifht. å lage disse bøffene, går det ganske raskt å sy et par-3 stykker.

Bøffer02

Vi drar til fjells i helgen, og satser på at vi får gått på ski. Erfaringsmessig vet jeg at det er greit å ha en bøff eller 2 i bakhånden når vi skal ut på skitur. Spesielt når kvikksølvet kryper forbi -10. Det blir som regel noe klaging om at det er kaldt både her og der. Mest klages det på kaldt på ørene, kinnet, og på andre ansiktsdeler. Og da er jo en bøff tingen. Den kan jo danderes omtrent over alt på hodet. Så nå er jeg beredt! Bitende kulde i ansiktet skal ihvertfall ikke bli en showstopper for skituren, verken for meg eller jentene:)

Ha en fin kveld.

Ps: Tusen takk for alle de kjempekoselige kommentarene dere legger igjen. De setter jeg veldig stor pris på 🙂

This entry was posted in 03Sydde plagg and tagged , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Flere bøffer

 1. Liselotte Sarkkinen says:

  Hej AC
  Kan man få en opskrift på bøfferne dine og hvordan skal de sidde på?

  Tusen takk for en veldig flot blogg. Jeg er en dansk kvinde som setter stor pris på bloggen din. Du inspirerer mig veldig ud i det kreative og ikke mindst giver mig lyst til at kreere nogle kjoler.
  Ha en bra tur til fjells i Helgen, er lidt misundelig da jeg skal jobbe i helgen og… – har aldrig haft et par ski på!

  Mange danske hilsner Liselotte

  • Ann Christin says:

   Hei Liselotte. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen. Det setter jeg veldig stor pris på. Veldig hyggelig at mine kreasjoner når helt til Danmark 🙂

   Jeg har ikke noen oppskrift på bøffene. Jeg beskrev litt lengde og bredde på stoffbitene til en som spurte sist gang jeg lagde bøffer, i oktober. Kanskje du kan se på disse kommentarene? Jeg gjør ikke annet enn å måle omkretsen på hodet, og klipper et polarfleecestykke og et strechstoff stykke med bredden lik hodets omkrets, og syr tøystykkene sammen. Bøffen trer du bare over hodet, slik at den fungerer som en høy hals. Jeg har bilde der de er i bruk på det tidligere innlegget. Ha en strålende dag!

 2. Hei! Nå er det lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar hos deg, men jeg er innom å leser alt du skriver i alle fall 🙂 Du er jo så flink, blogger ofte og får tydeligvis mye gjort 🙂 Kjolene du lager er nydelige!

  • Ann Christin says:

   Hei! Så hyggelig at du følger bloggen. Det setter jeg veldig stor pris på. Jeg elsker å være produktiv, derfor blir det laget mye også 🙂

   Ha en strålende dag!

 3. Liselotte says:

  Hei igen!

  Takk for hurtigt svar!
  Jo jeg har bestemt set inlegget dit i oktober – jeg er pedagog af uddannelse og jobber i øjeblikket for Dansk Røde Kors på et asylcenter – om natten når familien min sover!!! Der er ganske ofte ledige stunder hvor beboerne sover og så iler jeg til mitt medbragte strikketøj og ikke mindst ……strikkebloggs – så jeg har fulgt din strikkeblogg ganske længe og setter veldig stor pris på den!
  Så jo, kreasjonerne dine når till Danmark!
  Nu har jeg også set SVARET på inlegget ditt fra oktober – og har fået svar på mitt spørgsmål
  Takk!
  Også du må ha en fortsat strålende dag!

  Liselotte

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s