Adrenalinkick!

Dere vil ikke tro hvilket adreanlinkick jeg har hatt i dag når jeg har montert denne kjolen! Jeg hopper hverken i strikk eller fallskjerm, men jeg har all grunn til å tro at det kicket jeg fikk da jeg monterte ermene til kjolen er på høyden med det ekstremsportutøvere opplever i fritt fall. Jeg hadde så høy puls da jeg skulle sy i første ermet at jeg skalv da jeg stod ved symaskina. Dette var bare så utrolig morro!

Og når jeg skriver dette må jeg nesten le litt, ihvertfall smiler jeg godt, da jeg innser at jeg nok er litt spesiell som får adrenalinkick av å montere en ullkjole. Hvor sprø går det an å bli? Jeg vet jo mine kolleger på jobb ler og rister på hodet når jeg forteller dem at jeg på fridagen min, onsdager, skal ut og besøke garn- og stoffbutikker, som jeg ikke har besøkt tidliger. Sammenlignet med en datavarehus konsulent/IT konsulent, som jeg jo er 80 % av arbeidstiden min, og som er mine kolleger, er jeg nok litt rar, eller annerledes er vel kanskje det politisk korrekte ordet å bruke 🙂

Selve ullkjolen har jeg sydd i ullboclet. Ullboclet fikk jeg anbefalt av en Facebook-venninne som er en av 2 jinter  og som vet hva hun snakker om. Takk skal du ha, Karin:) Min neste ullkjole blir også av ullboclet  🙂 Ermene er strikket i Mitu fra Raumagarn, og mønsteret er fra et hefte som Tine Solheim har designet for Dale garn.

Til selve kjolen har jeg brukt et mønster jeg kjøpte hos Stoff og Stil. Dette mønsteret hadde ikke noe beskrivelse på hvordan sy inn slik at kjolen sitter slik den skal i ryggen, noe jeg av erfaring har funnet ut er nødvendig. Om ikke blir kjolen jo helt rett både foran og bak, og det vil jeg ikke. Jeg pinnet kjolen mens hun som nå har fått kjolen prøvde den på. Om jeg ikke hadde sydd den inn i ryggen hadde den fått et typisk 60-talls preg, som jeg faktisk så Solveig Kloppen hadde på sin kjole sist fredag. Så det er ikke noe galt med det. Men jeg er tilhenger av at vi jenter skal vise frem midjene våre, så derfor vil jeg ha innsving 🙂

Mens adrenalinkicket fremdeles var ferskt, faktisk så landet jeg ikke før ved middagstider, leverte jeg kjolen til sin nye eier, mens sytråden fremdeles var lunken. Jeg vet hun kommer til å ha mye glede av kjolen.

Ha en strålende søndag kveld.

Ps: skal straks trekke julekule give awayen 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Adrenalinkick!

  1. Fruen fra havet says:

    Flott kjole. Om du flytter innsnittet litt ned på ryggen og lager skuldrene smalere så får kjolen en nettere fasong!

  2. emma says:

    Gratulerer med nok et flott produkt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s