Klær til halser

Prototypen på barnebøffene er ferdig. Da jeg viste dem til jentene, bestemte de seg for at bøffene var til dem. Så da er jeg egentlig ikke kommet noe lenger når det gjelder å lage bøffer som Fossum IF skal selge på julemarkedet. Heldigvis er det noen uker igjen til markedet skal holdes, så jeg rekker vel å lage noen nye 🙂

Jeg har også sydd sjal av noe av stoffet jeg fikk med meg hjem fra Stoff og Stil i går. Det ble litt større enn jeg hadde tenkt. Egentlig hadde jeg ikke tenkt  så veldig mye, bare ba om å få 2 meter. Og ikke hadde jeg lyst til å klippe av noe heller, for hva skal jeg gjøre med en slik rest? Jeg sydde på duskebånd som jeg hadde liggende, og ble ganske så fornøyd. Nå kan jeg veksle mellom å bruke den nye genseren med løshalsen eller med dette nye sjalet.

Ha en fin kveld 🙂

This entry was posted in 03Sydde plagg and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Klær til halser

 1. Else says:

  Du er bare helt utrolig til å fikse ting, klart jentene ville ha disse bøffene selv !!
  Klem fra Svigers…

 2. Anne Kristine says:

  Er så imponert over alt du får til:-) Har fulgt bloggen din en stund, men ikke lagt igjen no “spor” før nå. Lurte på om du har mønster på disse buffene eller om du bare har funnet ut av alt på frihånd?

  • Ann Christin says:

   Hei Anne Kristine! Tusen takk for kjempehyggelige ord. Og takk for at du la igjen “spor”. Veldig kjekt 🙂 De bøffene har jeg ikke noe mønster på, men jeg tok utgangspunkt i en bøff som min sønn har, klippet stoffbitene og sydde sammen 🙂 Polarfleece biten er 17×54 cm, og det andre stoffet er 54×41 cm. Begge stofftypene er tøyelige jeg har brukt er ganske tøyelige. Disse bøffene passer mine jenter på snart 10.
   Ha en kreativ dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s