Populær sikksakk

Tidligere i år skrev jeg om disse populære sikksakkmønstrene som åpenbarer seg både i møbelstoff og i klær. Iflg. Costume ser det ut til at sikksakk kommer til å holde seg i motebildet en stund til.

Jeg har strikket topper og kjoler med sikksakkmønster. Jeg har til og med en påbegynt jakke med sikksakk mønster som jeg mistet interessen for på et tidspunkt.

Garnet var tynt og pinnene like så. Jeg bør nok sparke meg selv i gang igjen slik at denne blir ferdig, for den tror jeg blir midt i blinken fargemessig til høsten og vinteren.

Tynt garn og tynne pinner har jeg på Chamonix-prosjektet også, men nå er jeg ferdig med første mønsterbord med 4 farger, så nå bør det vokse litt fortere.

Når jeg bare blir smertefri i arm og ribben, blir jeg vel ferdig med denne skigenseren også. Jeg pådro meg en senebetennelse i venstre arm etter at jeg klippet hekken over 2 dager i forrige uke. I tillegg bristet jeg ribben da jeg mtte “bryte” meg inn i hytta sist fredag. Døra hadde limt seg fast etter at vi malte den sist gang vi var der, og var ikke til å rikke. Jeg var fast bestemt på å få den opp, og da vi hadde forsikret oss flere ganger om at vi hadde låst opp begge låsene og at det ikke var det som gjorde at den ikke lot seg lukke opp, tok jeg rennafart og med hele kroppstyngen fikk jeg opp døra på 3. forsøk. Det kostet meg et ribben eller to. Hva skulle jeg gjøre da? Reise hjem igjen?

Ønsker dere en fortsatt fin uke 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Populær sikksakk

 1. Iziko says:

  Så flott den genseren ned flettebord blir:)!! God bedring fra både ribbeinsbrudd og senebetennelse! Høres ikke noe godt ut, selv om jeg vil le litt med tanke på ditt “innbrudd” i egen hytte;)

 2. Marthe says:

  Hei. Jeg kom over bloggen din på strikkeblogger.no – og jeg må bare si; fy flate for noen fantastiske plagg du strikker. Jeg er ikke akkurat en supertstrikker selv, men etter å ha sett på det du strikker er jeg definitivt inspirert til å lære meg alle mulige slags strikketeknikker. Takk for inspirasjon!

  • Ann Christin says:

   Hei Marthe!
   TUsen takk for utrolig hyggelig kommentar! Det er godt å gå inn i helgen med slikt kompliment 🙂 Dette kommer jeg til å leve lenge på! Ha en strålende helg 🙂

 3. Rigmor Burmo says:

  Hei!
  Jeg er helt enig med Marthe, Ann Christin har virkelig en flott strikkeblogg der hun stadig bidrar til inspirasjon med sine arbeider. Den beste strikkebloggen, synes nå jeg! Jeg gleder meg til å se sikk-sakk jakken ferdig, den blir fin. God helg!
  Jeg strikker en poncho i Puno garn, det går fort!
  Hilsen Rigmor

 4. Gitte says:

  For et flott sikksakk-prosjekt du har på gang her! Veldig fin effekt med rillene. Har selv falt for sikksakk-strikking, det er jo så gøy!!

  • Ann Christin says:

   Hei Gitte! Tusen takk for hyggelig ord 🙂 Det spørs om jeg ikke må hive meg på den sikksakk jakken når jeg er ferdig med Chamonix-prosjektet mitt. Det går ikke så fort å strikke, men blir jo fint 🙂 Ha en strålende helg!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s