Rett- eller vrangsida ut?

Hvordan har du hatt det i Pinsen? Vi var på fjellet og hadde en helt fantastisk sommerlanghelg der oppe. Den fylte vi med omgangssyke, fjelltur, bading i Krøderen, beising og mye god mat og drikke 🙂 Og så har jeg strikket litt også, da 🙂

Jeg koser meg veldig med å strikke denne vesten i Vipe. Som jeg har skrevet tidligere, skjer det noe hele tiden. Fellingen, kast, vrange og rette omganger. Jeg endte på en størrelse midt i mellom de 2 som står i oppskriftsheftet, så det har blitt litt matematikk på meg også. Nå er jeg kommet så langt at jeg har gjennomført første fellingen, hele 84 masker på en omgang. Det høres litt voldsomt ut når jeg ser det skrevet, men Tine Solheim vet hva hun holder på meg, så jeg stoler fullt og fast på at dette blir bra.

Strikketøyet er like vakkert på retten som på vrangsiden, så nå lurer jeg faktisk litt på hvilken side jeg skal ha ut på retta? 🙂 Om jeg er veldig omstendelig kan det hende jeg får den til slik at jeg kan bruke den på begge sider. Det hadde jo vært helt topp!

Som sagt et det veldig morro å strikke mønsteret på denne vesten, men nå har jeg bestemt meg for neste prosjekt, samtidig som jeg gleder meg til å kunne ta vesten i bruk. Så nå kan jeg nesten ikke blir ferdig fort nok! Vesten har jeg tenkt jeg skal ha over Gullkjolen, men ser jo at den vil kunne brukes til så mye mer.

Nei, nå kan jeg ikke sitte her og skrive mer, jeg må jo strikke!

Ha en strålende søndag 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Rett- eller vrangsida ut?

  1. Ingunn says:

    Vesten blir kjempefin, og jeg hadde nok gått for rettsida ut! Men å kunne bruke den på begge sider hadde jo vært supert.

    Ønsker deg ei fin uke!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s