Fråtsing i garn!

Du snakker om å fråtse i garn! Det er følelsen jeg sitter med når jeg strikker på mitt nye prosjekt. Ja, for fråtsing må jeg kalle det å strikke med 4 tråder samtidig, men så blir det også helt fantastisk lekkert!

Jeg har begynt å strikke en jakke som Tine Solheim har designet for Dale, og strikker den akkurat slik den er i heftet, med maisgul Vipe. Den strikkes med 4 tråder i noen partier og enkel i noen. Slik går det fort unna noe garn, faktisk en hel kilo, 20 nøster, skal jeg strikke før jeg er ferdig 🙂

Mønsteret strikkes ved å felle og øke like mange masker i hvert parti. Egentlig er dette litt likt sikksakkmønsteret som jeg strikket på Vårkjolen. Da felte og økte jeg 2 masker innenfor hvert parti. Her felles og økes 8 masker.

Du finner bilde av ferdig jakke i heftet på side 2.

Ha en fin kveld 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to Fråtsing i garn!

 1. denne blir lekker

 2. Lise says:

  Ohhh.. Herlig! gleder meg til å se det feridige resultatet.:)

  • Ann Christin says:

   Tusen takk for at du la inn kommentar 🙂 Ja, kan egentlig ikke vente med å bli ferdig med den, selv om det er veldig morro å strikke den. Det skjer liksom noe hele tiden, og det liker jeg 🙂 Ha en fin dag!

 3. emma says:

  Ja, nå er det bare å glede seg. Var i Tromsø i slutten av april og der hang denne vesten ferdig utenfor strikkebutikken. Flott er den.

  • Ann Christin says:

   Hei Emma. Ja, kan nesten ikke vente til jeg er ferdig med den, men har ikke fått beiset ferdig utetaket enda, så jeg får ikke satt full speed på strikkinga!

 4. Anne-Britt says:

  Så fantastisk flott den ser ut til å bli. Gleder meg til å se ferdig result.at

 5. Hobbybruket says:

  Denne tror jeg blir utrolig lekker. Veldig artig med kontrastene mellom partiene med en tråd og fire tråder. Gleder meg til å se den ferdig.

  Håper du får en deilig pinsehelg. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s