Bomullsbrynje

Mens jeg har strikket på det hullete partiet på denne sorte toppen, har jeg tenkt: Helsetrøye 🙂 Tanten min fortalte meg at den brede fletten ga henne assosiasjoner til Norrøn dragestil, og det fikk meg til å tenke på vikingskipene på Bygdøy. Dette er Gokstadskipet.

Jeg synes faktisk at den brede sorte fletten minner meg om utskjæringene på dette skipet.

Og toppen, nå som den er ferdig, ligner på en brynje 🙂

Ja, ja, en bomullsbrynje er kanskje ikke å forakte?

Jeg måtte kle på dukka bh, slik jeg må når jeg skal bruke denne brynja 🙂

Toppen skal jeg bruke til en sort skinnbukse eller en hvit linbukse jeg har. Men jeg må nok vente med å bruke den til det blir litt varmere i været 🙂

Jeg er egentlig mest fornøyd med at jeg er ferdig med dette prosjektet, for det betyr jo at jeg med god samvittighet kan gå i gang med et nytt. For et par dager siden fikk jeg 2 kg Vipe fra Dale bragt på døren. Av den ene kiloen skal jeg strikke en lang vest til Gullkjolen. Den andre kiloen har jeg kanskje planer om å strikke en ny sikksakk-kjole, men vi får se når tiden går hva det blir til.

Ha en kreativ søndag!

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Bomullsbrynje

 1. emma says:

  Hei du! Veldig veldig fin! Har prøvd å strikke en prøve. Skal på Whiteparty om tre uker, og jeg bruker kun hvitt på jobb igrunn, men nå må jeg lage noe i hvitt. Har noe hvitt bomullsgarn. Er for tjukk til en slik topp du har laget, men en vest hadde kanskje vært ok.

  • Ann Christin says:

   Tusen takk, Emma. Så morsomt at du også strikker fra MbyM 🙂 Jeg kan skjønne at den matta var tung på slutten. Men sikkert veldig flott 🙂 hadde vært gøy å se genseren som du strikker fra bladet også 🙂 Kanskje vi skal treffes til et mini strikketreff på 7 Sanser på Eiksmarka en dag? Bor ikke du i nærheten?

   • emma says:

    Hei! Bor like ved Haslum kirke. Det hadde vært kjempekoselig. Er 7 sanser kafeen på Eiksmarka? Etter pinse en dag hadde passet fint. Send en SMS når du har tenkt deg dit eller vi kan avtale. tlf. 92069707

    Nå har jeg begynt på en åpen vest i samme mønster som du har laget i sort, bortsett fletteborden. Tror den kan bli ganske fin.

   • Ann Christin says:

    Jeg kontakter deg pr mobil 🙂

 2. Nå har jeg kost meg skikkelig og sett gjennom bloggen din, og i tillegg til alt det fantastiske du lager var denne helt utrolig fin! Finnes det noe mønster andre steder enn i ditt hode? Vil veldig gjerne prøve meg!
  Takk for super inspirasjon!
  Cecilia

  • Ann Christin says:

   Så hyggelig å høre! Jeg strikker mye uten oppskrift men tar også mange ganger utgangspunkt i en oppskrift som jeg justerer under veis når jeg strikker. Ha en fin kveld 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s