De viktige asseccoriene

I dag har jeg vært og besøkt perlebutikken på Majorstua. Jeg dro for å kjøpe perler til gullkjolen, men kom hjem med litt mer, pluss litt rosa Puno garn(det kjøpte jeg ikke i perlebutikken 🙂 ). Jeg fikk så veldig lyst til å strikke en rosa bolero, og lage tilhørende ørepynt.

Hvor viktig synes dere det er med tilbehøret? Jeg synes det er viktig, og forsøker å lage noe til hvert strikkeprosjekt. Men nå har jeg en del hengende så det er ikke hver gang jeg lager asseccorier når jeg har et nytt strikkeprosjekt.

Å lage ørepynt er både veldig enkelt og veldig morro 🙂 Disse øredobbene lager jeg ved å tre på perlene på staven, lage et øye i ene enden, og smette staven på sluttstykket. Enkelt som bare det.


Øredobbene til gullkjolen skal jeg lage med memory wire og disse perlene her. Skulle mene det vil bli riktig så lekkert 🙂

Ha en fin kveld 🙂

This entry was posted in 09Smykker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

10 Responses to De viktige asseccoriene

 1. Hei! Så mye fint du lager! Jeg har aldri tenkt på å lage tilbehør til strikkeprosjektene.., smart idé:-) Kjenner meg godt igjen i det å komme hjem fra shopping med mer enn planlagt – særlig på garn- og sømfronten.. hihi:-))

 2. Hobbybruket says:

  Kjempe lekre øredobber du har laget. De kommer til å bli flotte til en rosa bolero. Gleder meg også til å se hvordan gull øredobbene og gullkjolen blir når de er ferdige. :0)

 3. Inger-Lise says:

  Kor fin du skal bli ❤

 4. Marit says:

  Punogarnet er sukkertøy for øyet, ❤

 5. strikkeogheklelise says:

  Så flink og kreativ du er. Rosa er en nydelig farge.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s