Caffè latte varmer

Jeg har heklet klær til caffè latte glassene mine. Eller, faktisk så heklet jeg dem for at jeg ikke skulle brenne meg når jeg bruker glassene til te, som er mye varmere enn de caffè lattene jeg lager. Men så ble varmerne så flotte at jeg synes det er synd å spare dem til kun te-drikking 🙂

Klærne er heklet av diverse garnrester jeg har liggende: Blå Mitu-resten etter en av luene jeg har strikket i vinter, med heklekrok str. 4. Grønne Pt3-rester heklet jeg med krok str. 5, og til Punogenserresten i grå/sølv brukte jeg heklekrok str.7.

Det som er viktig når disse varmerne skal lages er at de hekles så trange at glasset ikke forsvinner igjennom når de fylles opp, og du står der med glasset på gulvet og kun varmerne i hendene 🙂 Uff da, for et søl!

Jeg heklet først en remse med luftmasker som jeg dro i og målte nederst rundt det glasset det skulle bekle. Så heklet jeg fastmasker rundt og rundt. Jeg prøvde varmeren på glasset veldig ofte mens jeg heklet for å være sikker på at den satt som støpt. Noen ganger felte jeg for at det skulle sitte tett nok.

Jeg må si at jeg koser meg mer med caffè latten nå som glasset jeg drikker av har fått så flotte klær på seg 🙂

This entry was posted in 05Hekling and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s