Kopihelg

Forrige helg lot jeg strikkepinnene hvile litt til fordel for litt smykkeproduksjon. Da Ole Lyngaard kom med sine skinnarmbånd for noen år tilbake, var jeg ikke helt sikker på hvorvidt jeg likte dem eller ikke. Jeg har kommet til at jeg liker dem, og fikk lyst til å lage en kopi. På lørdag dro jeg innom perlebutikken Tartaruga på Majorstua og fikk det jeg trengte av deler pluss litt råd og tips. Slik ble min kopi av Lyngaard skinnarmbånd.

Da jeg dro til perlebutikken var planen egentlig å kjøpe swarowski-perler til nye øreringer. Jeg ønsket meg perler i en dyp blåfarge som jeg heldigvis fant på Tartaruga. Øreringene ble akkurat slik jeg hadde sett dem for meg.

Det får være nok pause fra strikkepinnene. Jeg har startet et nytt prosjekt, ny kjole designet av PtDesign. Denne har jeg hatt i bakhodet lenge. Den er bare helt nydelig!

Jeg kjøpte garnet på Lille Nøstet. Da jeg kom til garnbutikken var jeg veldig usikker på hvilken farge jeg skulle velge. Jeg hadde ikke lyst på de fargene som står i oppskriftsheftet men var samtidig veldig klar på at kjolen må være i en lys farge. Cathrine kom med massse gode råd, og geleidet meg frem til garnvalget som er bare kjempevakkert. Beige Plum og Tynn Alpakka. Tusen takk for hjelpa, Cathrine 🙂

Plum er et mohairgarn, og skal strikkes sammen med alpakkagarnet.  Dette blir bare lekkert 😉

This entry was posted in 09Smykker and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Kopihelg

  1. Inger-Lise says:

    Satt på listen over : SKAL strikkes !!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s