Jeg har sydd min første kjole!

For en tid tilbake vant jeg en Kaklepakke! Den har ligget i skapet i et par måneder. Pakken innholder starten på en kjole størrelse 2 år, og siden jeg ikke kjenner en liten jente på 2 år som jeg kunne gi kjolen til, prioriterte jeg andre prosjekt. Men så kom jeg på at jeg jo kan sy denne kjolen og gi den til julemarkedet til Fossum. Det var motivasjon nok til å legge strikkeprosjektene mine litt til side en liten stund, til fordel for Kaklepakken.

Pakken er genial. Den inneholder stoff som har påtegnet mønster, så det er bare å klippe etter det. Sytråd er det i pakken, til og med synåler til symaskina! Og selvsagt detaljert beskrivelse. Det er faktisk så enkelt at hvem som helst som har lyst kan sy en Kakle-kjole. Og det ga selvsagt mersmak!

Kjolen tar veien til Fossum neste uke, sammen med skautet som også følger med. Det kan jo enten brukes rundt halsen eller hodet. Jeg lurer på hvem som kommer til å sprade rundt i denne søte pusekjolen, kanskje i jula?

This entry was posted in 03Sydde plagg and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Jeg har sydd min første kjole!

  1. Gry Aamodt says:

    Kjempegøy du er fornøyd med pakka! Jammen blei det et bra resultat også. Nå får vi håpe noen på julemarkedet faller for pusekattkjolen :-).

    Gry

    • Ann Christin says:

      Ja, jeg ble litt overrasket selv også at det ble så bra sluttresultat, som også gir meg mersmak. Du har vært dyktig med dette pakkekonseptet ditt 🙂 Jeg er ihvertfall stor fan 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s