Saueskinnsvest til småfolket

Strikkesperren er over. Den foreskrevne medisinen virket raskt. Sauejakken er ferdig strikket, men jeg venter på en dyffel knapp fra Lille Nøstet, så jakken får dere se når knappen er montert på. Jeg kan røpe at jakken ble kjempeflott, og er tatt i bruk selv uten knapp 🙂

Nå som strikkesperren er leget, har selvsagt døgnet plutselig ikke nok timer igjen. Jeg holder for tiden på med 2 parallelle prosjekt. Saueskinnsvester til jentene mine og den tidligere nevnte alternative Marius-kjolen. Da jeg tvang meg selv til å strikke de dagene jeg egentlig ikke ville, og sauejakken gradvis vokste, falt ting plutselig på plass når det gjelder Marius-kjolen. Jeg trodde jo den skulle ha blå bunnfarge, men det var jo helt feil! Den skulle jo være lys grå! Garnet et innkjøpt, mønsteret laget jeg for noen uker siden, og kjolen er påbegynt.


Jeg kjøpte for noen uker siden en grå skinnfell på Princess, inspirert som jeg ble av heftet fra Dale designet av Tine Solheim. Jeg ville strikke en vest i sau/alpakkagarnet Monjita.

Jeg ventet, og ventet, men oppskriften er fremdeles ikke kommet! Hvor vanskelig kan det være, da, tenkte jeg i dag. Kjøpte garn, strikket vest til Sofie, og sydde på pelsremser nå i kveld. Det var slett ikke vanskelig! Jeg brukte ikke et fullt garnnøste. Med en nøstepris på 78,- og kun et par remser av skinnfellen, ble dette en flott lavbudsjettspels, spør du meg 🙂

Vesten ble bare så kul! Denne gangen er det Silje, som fikk strikket vest for et par uker siden, som maser om at jeg må lage en til henne også. Ta det med ro, sier Sofie. Det tar jo bare en dag å lage den for mamma. Hun kan jo lage den i morgen 🙂 Jeg får se om jeg ikke kan strikke en slik vest til Silje også ganske snart.

Jeg vil også ha en 🙂

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s