Full stopp!

Jeg har fått senebetennelse i høyre strikkeskulder! Jeg er helt fortvilet! Det sorte trollet som har spøkt over meg, og som mamma har advart meg mot, har kommet til meg! Min mamma har ødelagt en muskel i skulderen pga. overbelastning. Min svigermor som også har strikket mye i sine unge år, har lidd nesten samme skjebne. Ingen av dem strikker noe mer! Skal det samme skje med meg?!

Jeg har kjent antydningene en stund. Vondt i høyre skulder når jeg løfter høyre arm over hodet. Men det har jo ikke gjort noe vondt når jeg strikket! Jeg kjente det i noen dager før jeg begynte med capen til Sofie forrige fredag. Kjente at jeg hadde vondt i skulderen på lørdag. Og søndag var det nesten uutholdelig! Nå er det full stans i strikking noen uker. Jeg kan ikke risikere at hele mitt strikkeliv får en brå slutt. Hva skal jeg da gjøre? En dag uten å strikke noen masker er slett ikke et liv! Jeg kan ikke forestille meg et liv uten strikking!

Jeg hadde kommet godt i gang med capen til Sofie. Godt i gang med raglanfellingen som jeg elsker. Min svigermor rådet meg til å krampestrikke ferdig capen til Sofie, og en til Silje også, om jeg måtte. Men så ville det nok være helt slutt en lang stund. Jeg tør ikke ta sjansen. Den lilla capen til Sofie må vente til høsten, like så alle de andre prosjektene som jeg hadde tenkt å fortsette meg når dagene blir kortere. Jeg må ta en pause og se om det kan gå over. Kanskje jeg nå kan få lest noen av de bøkene jeg fikk til jul og bursdag, som har måttet ligge ulest til fordel for strikkingen….

This entry was posted in 01Strikk and tagged , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Full stopp!

 1. Anita says:

  Heisann. Fant denne bloggposten etter at jeg googlet “vondt i skulderen etter strikking” Jeg har strikkedilla og har fått akkurat de samme symptomer som du beskriver. Så jeg er bare så nysgjerrig – hvordan går det med skulderen din?

  • Ann Christin says:

   Hei Anita. Takk som spør. Skulderen er helt fin. Vet ikke hva som feilet den for en stund siden. Iflg. svigermor hadde jeg de samme symptomene som har gjort at hun har måttet slutte helt å strikke, så hun dømte jo min strikkefremtid nord og ned. Men jeg kjenner ingenting til smertene nå lenger. De gikk vel over etter et par uker, tror jeg. Hvor lenge har du hatt vondt?

   • Anita says:

    Nja – det har murret en stund. Men det er først de siste tre dagene jeg har kjent det. Har samme som deg: vondt for å løfte armen over skulderhøyde, og da jeg skulle rulle ut rundstykker i går så kjente jeg at jeg var skikkelig sliten i armene. Jeg velger å ta strikkepause med en gang, og håper jeg også er like fin etter et par uker :-)) Takk for raskt svar ifra deg!!

   • Ann Christin says:

    God bedring til deg. Håper det går like raskt over som for min del 🙂 Dagen er ikke det samme uten strikking 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s