KaosKjolen

Jeg har kalt denne Dale-kjolen for KaosKjole fordi jeg mener den er helt kaotisk:) For meg som synes symmetri er viktig, blir det helt kaotisk når jeg tar på meg en kjole som ikke er i nærheten av å være symmetriskt.

Skjørtet består av 2 deler som er strikket hver for seg, og er helt forskjellig fra hverandre. Den ene armen har Fana-mønster. Den andre armen har det slett ikke:) Det er hullmønster her og litt hekling der… Med andre ord blir det helt kaotisk for meg.  Med en slik kjole på skal man heller ikke være redd for å bli lagt merke til 🙂

Jeg har tillatt meg litt kunstnerisk frihet eller jeg bør vel heller kalle det kunstnerisk latskap. Det midterste feltet som er lilla på kjolen min skulle vært strikket med alle fargene. Jeg strikket det ensfarget for å slippe å feste alle trådene. Jeg har heller ikke heklet så mye på skjørtet som det er gjort på orginalen fra Dale. Og krepsemaskene nederst på klokkeermene erstattet jeg med fastmasker.

Jeg har fått forespørsler om å strikke denne kjolen på bestilling. Det har jeg takket nei til. Denne kjolen strikker jeg ikke igjen, eller for å være mere spesifik: Denne kjolen monterer jeg ikke igjen! Min mamma og jeg brukte faktisk en hel helg på å montere og feste alle trådene.

This entry was posted in 01Strikk. Bookmark the permalink.

4 Responses to KaosKjolen

  1. marialovviken says:

    Takk for titten – jeg er spesielt imponert over Kaoskjolen, den må ha krevd tid og konsentrasjon!

  2. Hilde says:

    Flink du er, veldig artig med slike ting som er litt anderledes.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s